"Meme, Rahim, Lenfbezi ve Prostat kanserlerini önlemek için Aslanpençesi kürü"
1 sayfadaki 1 sayfası
"Meme, Rahim, Lenfbezi ve Prostat kanserlerini önlemek için Aslanpençesi kürü"
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 2 dakika kaynatılmaya devam edilir.
İkinci dakikadan sonra sıcaklığını kaybettirmeden 10 dakika demlenir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.
Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.
Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz, süzerek bitkiyi ayırınız.
Bir ay boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra 15 gün ara verilir. Onbeş günlük aradan sonra 6 ay boyunca haftada iki defa birer bardak içilir. Altı aydan sonra dönem dönem uygulanır.
Önemli uyarı: Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. YEMEK yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz.
Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.
İkinci dakikadan sonra sıcaklığını kaybettirmeden 10 dakika demlenir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve süzülür.
Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir.
Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz, süzerek bitkiyi ayırınız.
Bir ay boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra 15 gün ara verilir. Onbeş günlük aradan sonra 6 ay boyunca haftada iki defa birer bardak içilir. Altı aydan sonra dönem dönem uygulanır.
Önemli uyarı: Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. YEMEK yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz.
Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.
Similar topics
» "İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü "
» İbrahim saraçoğlu Menapoz (menopoz) için aslanpencesi kürü
» Saçlara canlılık ve parlaklık vermek ve kepeği önlemek için Isırgan kürü
» "Doğurganlığı artırmak için kuru incir kürü"
» "İbrahim saraçoğlu el ve ayak mantarı için civanperçemi kürü "
» İbrahim saraçoğlu Menapoz (menopoz) için aslanpencesi kürü
» Saçlara canlılık ve parlaklık vermek ve kepeği önlemek için Isırgan kürü
» "Doğurganlığı artırmak için kuru incir kürü"
» "İbrahim saraçoğlu el ve ayak mantarı için civanperçemi kürü "
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
C.tesi Ara. 18, 2010 5:30 pm tarafından Admin
» Mide ağrılarının en başlıca sebebi stres
Salı Kas. 30, 2010 9:55 pm tarafından Admin
» Sinüzit için bitkisel tedavi nasıl yapılmalıdır?
Salı Kas. 30, 2010 9:24 pm tarafından Admin
» tanışma
Cuma Ekim 29, 2010 4:49 pm tarafından rayye
» "NAR"
Cuma Ekim 29, 2010 8:31 am tarafından rayye
» 'Uyku Çorbası'. Bu nasıl mı olacak ? İşte formülü..
Cuma Ekim 22, 2010 12:35 am tarafından Admin
» Şifalı Bitkiler (Göz Rahatsızlıkları İçin)
Perş. Ekim 21, 2010 10:40 pm tarafından Admin
» Bitkisel yolla göz altı morluklarından kurtulma bitkisel tedavi göz altı morlukları nasıl geçer
Perş. Ekim 21, 2010 8:05 pm tarafından Admin
» KIŞ HASTALIKLARI KAPINIZI ÇALMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN
C.tesi Ekim 09, 2010 12:10 am tarafından Admin